Rólam

 

 Kozmetikusi pályámat húsz éve kezdtem , elsősorban sminkes ambíciókkal,melynek érdekében külön képzésekre jártam, és számos hazai versenyen elindultam.Dolgoztam divatbemutatókon, fotozásokon ,tv-ben színházi darabokban.Mégis az elmúlt több mint nyolc év során, mióta elsajátítottam a sminktetoválás alapjait, iIletve a 3D szálas műszempilla felhelyezést, ezek váltak az elsődleges hivatásommá.

 Öt éve tanítom is kozmetikusoknak ezeket a fantasztikus szakmákat .Az oktatás is fontos szerepet tölt be a munkámban, nagyon elégedett vagyok ha sikerül átadni a tudásom a kollégáknak. A tetoválás az alkotás örömét adja nekem és fantasztikus érzés ha a vendég elégedett az új külsejével!

 Számomra elsődleges fontosságú a minőségi anyagok használata és a korszerű módszerek alkalmazása ezért folyamatos továbbképzések által fejlesztem tudásomat..A munkáim során a természetességre törekszem, a célom az hogy a tetoválás vagy a szempilla a lehető legnagyobb öszhangban legyen a vendég adottságaival és egyéniségével,semmi esetre se legyen túlzó vagy hivalkodó,ezzel ellenkezőleg ,a végeredmény mindíg harmónikus és esztétikus! 

Több éves szakmai tapasztalattal rendelkezem , bármikor fordulhat hozzám kérdéseivel, hiszen minden vendég és érdeklődő egyformán fontos számomra!